mandag 22. november 2010

Amarican Music Awards 2010

sTenkte å poste noen bilder fra den røde løperen på AMA's 2010 med mitt personlige terningskast.
Hvilke er dine favoritter?

Vakre Rihanna i blodrød kjole. Kjolen er nydelig; elsker det røde blandet med hudfargen hennes. Sexy men elegant. Hun kunne spart seg for krøllene.
Terningskast: 5

Designer Whitney Port. Elsker både kjolen, sminken og tilbehøret! Nydelig farge på kjolen som står i stil med øredobbene. Sminken er festfull, men samtidig elegant. (Hun kunne kanskje valgt en annen farge på neglelakken..)
Terningskast: 6.

Skuespiller og sangerinne Miley Cyrus. Nydelig kjole, sko og tilbehør. Søt prinsessekjole med fint slør som gjør den mer spesiell, og åpne matchende sko. Nydelige armbånd og sminken er perfekt. Håret hennes er jo også helt fantastisk fint.
Terningskast: 6.

Realitystjerne Kelly Osborne. Kelly har fått en total make-over! Hun ser fantastisk fresh ut (for en gang skyld..) med denne sexy "lille sorte", og matchende sko. Håret og sminken passet hun godt, men tatoveringene er vel kanskje litt "speisa".
Terningskast: 5.

Sangerinne Ke$ha. Trenger bare si ett ord: stygt.
Terningskast: 1.

Sangerinne Willow Smith. Denne unge jenta vet hva som er skikkelig KULT idag. Hun har den råeste stilen, og selv om jeg er dobbelt så gammel som henne, så elsker jeg stilen allikevel! Gult og grått er fint sammen, og Michael Jackson hanskene går perfekt sammen med MJ-drakten hun har på seg.
Terningskast: 6.

Det ble veldig mange 6-ere på terningen.. Kanskje jeg kun valgte ut de bildene som fenget meg med en gang.. Du kan se resten av bildegalleriet på http://www.teen.com/tag/amas/ eller www.celebuzz.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar