søndag 26. juni 2011

Hollywood Hills!

Først må jeg starte med å si at gårsdagens kveld ute var awesome! Vi googlet "Beverly Hills hottest club" og fikk opp Boulevard3. Vi hadde ikke store forhåpninger på forhånd, men oh my god for en club! Da vi gikk inn ble vi møtt med et svært basseng og en utrolig diger peis midt under åpen himmel omringet av flere sitte-seksjoner. Vi var begeistret over hvor eksklusiv klubben var og tok et glass vin og cosmo i baren. Lite visste vi at dette var kun inngangspartiet!! Videre innover i lokalet stod en sprudlende dame omringet av jordbær i sjokolade-fondue! "How many would you like, ladies?" Det ble litt for mangen, men det var så godt! Så gikk turen lengre inn hvor selve dansegolvet, scenen og DJ var. Denne salen var på størrelse med hovedscenen på Rogaland Teater! Evt. ta alle 3 etasjene på Alf%Wærner og gang dem med 2 så er vi der. Vi ble behandlet som prinsesser fra eventyrland med egne body-guards og gratis drikke! For en kveld!





















I dag stod vi ikke opp før halv 9! Shit vi hadde dårlig tid.. Det stod gaanske mange ting på agendaen, og først ut var Hollywood sign! Det var en "ut-av-deg-selv-opplevelse"!









Og her er Dodge-en vår!

Så var det på tide med en tur til Warner Bros Studios! Fra nå av vil jeg aldri kunne se en komedie uten å tenke hvor utrolig mye kulisser, statister, tid og penger som ligger bak hver eneste episode. Dette var også litt av en opplevelse!! Vi fikk kjøre gjennom settene og en øde by hvor store filmer som Spiderman, Batman, Big Bang Theory, Chuck, Pretty Little Liars, FRIENDS, Gilmore Girls osv osv! Vi var i Central Perk!!!! ÆÆÆÆÆÆ! Det var så fantastisk å kjøre forbi hus og svære bygninger som står tomme og som er brukt i forskjellige serier og filmer!!

Øde by som skal likne New York!


Her er scenen fra Friends filmet hvor Pheobe løper rart, og Rachel prøver det samme senere i episoden! Denne strekningen her er knøttliten!!

Spookey..

Undergrunn fra NYC som er tett... Dvs den ender med en vegg.


Enda en bygning som er helt tom innvendig..

Cafeen til Luke (typen til Lorelai fra Gilmore Girls!)

Fake kirke..

Trappen hvor scenen fra Friends er spilt inn der Rachel skal på ball men ikke har kavaler. Ross pynter seg og er klar til å ta henne med seg, men så dukker kavaleren til Rachel opp i siste liten og Ross blir stående med blomsterbuketten alene... Husker du? :)

Huset til Lorelai og Rory fra Gilmore Girls.

Batmobile!! Ellen Degeneres ødela denne da hun skulle prøvekjøre den på settet.. Morsomt..


Denne cafeen husker du? Det er selveste Central Perk! Knøttliten!!!!




Ellen Degeneres spiller inn showet sitt her..

"Party Rock" (musikkvideoen til årets russesang) ble spilt inn i denne gaten!

Settet hvor Spiderman vant "årets kyss"! Toby Mauguire henger opp ned og kysser Kirsten Dunst. Han måtte ha bomullsdotter i neseborene for at vannet ikke skulle renne inn, men da hørtes stemmen hans så rar ut derfor måtte de legge over stemme senere... Stress!

Etter å ha vært på omvisning dro vi på shopping. Det var det eneste som passet seg..




Det ble Cheesecake Factory på i Beverly Hills ikveld hvor jeg fikk verdens største is til dessert...



Vi måtte ha Take-Away pga ALTFOR store porsjoner. Så da blir det god frokost i morgen :)

God natt!


1 kommentar: